«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα, δεν είναι με τους πολλούς, είναι με τους αναρχικούς» δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αιχμή τον χθεσινό βανδαλισμό στο κτήριο της Βουλής.

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «συγκυβερνά με τους Ρουβίκωνες» ενώ «η Αθήνα αγκομαχά από την εγκληματικότητα, την παράνομη μετανάστευση και την αναρχία».

 

«Η ασφάλεια είναι ένα από τα πολύ μεγάλα θέματα των ευρωεκλογών, των περιφερειακών, των δημοτικών και, όταν έρθει η ώρα, των εθνικών εκλογών. Ζούμε σε καθεστώς ανασφάλειας, μπαίνουν οι ‘Ρουβίκωνες’ στα υπουργεία Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Δημοσίας Τάξεως και στη Βουλή και ξεφτιλίζουν το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ και λίγο έως πολύ οι φίλοι των συνιστωσών τους να τα καίνε στην Αθήνα για να εκβιάσουν τους δικαστές για την απόφαση για τον Κουφοντίνα. Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα» δήλωσε, προσθέτοντας: «Δεν ξεχνάμε ότι χρεοκόπησε τη χώρα, έκλεισε τις τράπεζες, μας χρέωσε 200 δισ. κατέστρεψε την οικονομία και τη μεσαία τάξη, ξεπούλησε τη Μακεδονία και διέλυσε την τάξη και την ασφάλεια στις γειτονιές μας».

 

Για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση ο κ. Κικίλιας εμφανίστηκε σίγουρος πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα δείξει αν ο κόσμος αποδοκιμάζει τον κ. Τσίπρα και την «παρέα του» για τα τελευταία 4,5 χρόνια.

 

«Εμείς λέμε τέσσερις κάλπες, τέσσερις νίκες της Νέας Δημοκρατίας. Ο Έλληνας δεν αντέχει άλλο την υπερφορολόγηση και την οικονομική ανέχεια. Δεν αντέχει την ανασφάλεια και δεν ανέχεται το ξεπούλημα της χώρας του. Περιμένει 4,5 χρόνια καρτερικά να απαντήσει στον κ. Τσίπρα. Θα έρθει η ώρα και των εθνικών εκλογών. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι με τους πολλούς. Είναι με τους επιχειρηματίες, με τους εφοπλιστές και με τους αναρχικούς» είπε χαρακτηρίζοντας τον Πρωθυπουργό ως «τον μεγαλύτερο πολιτικό ηθοποιό που έχει υπάρξει στη Μεταπολίτευση».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠάνω 3.000 αιτήσεις σε 5 ώρες
Επόμενο άρθροΜε ψωμί και μέλι υποδέχτηκαν στη Βουλγαρία τον Τσίπρα