Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, 23:29

Η Μπαρτσελόνα δοκίμασε το έδαφος για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά ο Γάλλος «ζήτησε 40-50 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν», ποσό «που δεν μπορεί να αντέξει ο σύλλογός μας», ακόμη κι ενόψει μιας δωρεάν προσθήκης.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας των «Μπλαουγκράνα» Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος μίλησε στο Catalunya Radio για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του.

Ο Λαπόρτα, από την άλλη, δεν διέψευσε τις ολοένα και πιο επίμονες φήμες για ενδιαφέρον της «Μπάρτσα» για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που στο τέλος της Μπουντεσλίγκα ενημέρωσε τους προπονητές του ότι θέλει να αποχαιρετήσει τη Βαυαρία ένα χρόνο το πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

«Άφησα τους προπονητές να δουλέψουν. Θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά δεν είναι εύκολο δεδομένης της οικονομικής κατάστασης. Εργαζόμαστε για την αποκατάσταση των οικονομικών του συλλόγου», είπε ο πρόεδρος.

«Μετά την οποία θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις εργασίες. Ελπίζω να μπορούμε να πούμε ότι σε ένα χρόνο θα λύσουμε αυτά τα προβλήματα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα πρότζεκτ πάνω στα οποία εργαζόμαστε».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, 23:31

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦοιτητικές εκλογές: Ενώ το πανεπιστημιακό άσυλο καταργείται, οι φοιτητές φωνάζουν για δημοκρατικές διαδικασίες
Επόμενο άρθροΟ καιρός… τρελάθηκε: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η κακοκαιρία – Πού χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή