Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 Night Show, ήταν το βράδυ της Πέμπτης, η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Μάλιστα, ήταν η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Εξάλλου, η νεαρή παρουσιάστρια εξήγησε και το λόγο που επέλεξε να εμφανισθεί στην εκπομπή.

«Είναι ημερών το μωράκι και είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από το σπίτι! Είπα ότι θα έρθω σε σένα, δεν ξέρω πως έγινε, γιατί σκέφτηκα πως θα περάσω ένα ωραίο μήνυμα σαν φρεσκομαμά για δεύτερη φορά», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη και είναι ωραίο να μπορείς να το μεταδώσεις αυτό», ενώ παραδέχθηκε πως ήθελε και αρκετά νωρίτερα να γίνει μαμά.

«Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τρίτο παιδάκι, αν και ο άντρας μου επιμένει πως δεν θα με ρωτήσει, αλλά σκέφτομαι πως σε 5-6 χρόνια μπορεί να ξανανιώσω την ανάγκη ότι θέλω ένα μικρό μικρό μωράκι ξανά», είπε.

Για τον σύζυγό της είπε: «Όταν γνώρισα τον άντρα μου αναθεώρησα πολλά πράγματα. Τον ερωτεύτηκα πολύ και σε υπερβολικό βαθμό. Έλεγα πως για αυτόν τον άντρα θέλω να τα αλλάξω όλα… Είναι ωραίο να έχεις έναν άνθρωπο να χαίρεται για σένα περισσότερο από ότι εγώ για μένα».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια στην τηλεόραση, είπε: «Δεν έχει τελειώσει για εμένα η τηλεόραση, όχι. Αν όμως ο Άρης μου το ζητούσε με επιχειρήματα, θα το δεχόμουν για να είμαστε ευτυχισμένοι».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά προς όλες τις γυναίκες
Επόμενο άρθροΥπάρχει και πέμπτη κατάσταση της ύλης: Τι πέτυχαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό