Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να εγκαταλείψει την ομάδα της Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα να τους “στείλει όλους στον διάολο”.

Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, που σημείωσε 65 γκολ σε 128 εμφανίσεις από τότε που έκανε το ντεμπούτο του με την Αργεντινή τον Αύγουστο του 2005, πήρε μιας αδιευκρίνιστης διάρκειας άδεια από τις διεθνείς διοργανώσεις από τη στιγμή που η Αργεντινή αποκλείστηκε στους 16 τους Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

 

Συγκεκριμένα, δεν συμμετείχε στις δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Γουατεμάλα και Κολομβία στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν θα παίξει ούτε στα επόμενα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

Ερωτηθείς τι θα πει στον Messi, ο Μαραντόνα είπε στην εφημερίδα Clarin: “Θα έλεγα στον Μέσι να μην παίξει ξανά με την εθνική. Να αποσυρθεί από αυτήν. Toν κατηγορούν για τα πάντα στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Πάντα φταίει αυτός και αυτό πρέπει να σταματήσει. Το ποδόσφαιρο της Αργεντινής έχει μεγάλα προβλήματα και δεν είναι ο Μέσι το πρόβλημα. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι πως έχουμε χάσει το πάθος μας”.

 

Ο Μάραντονα, ο οποίος προπονούσε τον Messi και την Αργεντινή από το 2008 έως το 2010, δήλωσε για τον 5 φορές κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, σύμφωνα με την FIFA, ότι θα ήθελε να έχει σπάσει τη σιωπή του. “Θα ήθελα απ’ αυτόν να τους έστελνε όλους στον διάολο”, δήλωσε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ο Μαραντόνα.

 

 

Σημειώνεται ότι παρά τη συμμετοχή του σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα και τέσσερα Copa Americas, ο διάσημος ποδοσφαιριστής δεν έχει κερδίσει ένα μεγάλο τρόπαιο για τη χώρα του. Ο πρόεδρος της Αργεντινής Ομοσπονίας Ποδοσφαίρου, Claudio Tapia, δήλωσε ότι αντιμετώπισε πάρα πολύ πίεση κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Παγκόσμιου Κυπέλλου.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕξειδικευμένο πρόγραμμα για τον τουρισμό και τη Διασπορά ανακοίνωσε ο Τ. Κουίκ
Επόμενο άρθροΚάθε μέρα και ένα «λουκέτο» σε βιοτεχνίες της Θεσσαλονίκης