Είτε είσαι πραγματικός runner και θέλεις να πετύχεις κορυφαίες επιδόσεις είτε απλά τώρα ξεκινάς, αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει. Το τρέξιμο είναι από τις καλύτερες μορφές άσκησης –εάν όχι η καλύτερη– είτε τρέχεις για λόγους υγείας, είτε για αδυνάτισμα και γράμμωση είτε απλά γιατί σου φτιάχνει τη διάθεση! Το σίγουρο είναι ότι το τρέξιμο, αποτελεί την πιο οικονομική μορφή άσκησης, μακριά από τις δεσμεύσεις ενός γυμναστηρίου ενώ παράλληλα προσφέρει διεξόδους καθώς μπορείς να τρέξεις κυριολεκτικά οπουδήποτε αλλάζοντας το σκηνικό και τις διαδρομές.

 

Ήρθε η ώρα όμως να μιλήσουμε για τον σωστό εξοπλισμό που αποτελεί και τον μεγαλύτερό σου σύμμαχο στην προσπάθειά για να γίνεις καλύτερος.

 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ένδυση με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά. Ξέχνα τα βαμβακερά t-shirt, tank top και shorts και επένδυσε σε ένα «έξυπνο» σύνολο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Τα αθλητικά ρούχα με τεχνολογίες, δεν βαραίνουν το σώμα, απομακρύνουν την υγρασία, απορροφούν τον ιδρώτα και σε προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες καθώς σε πολλές περιπτώσεις είναι και αδιάβροχα.

 

 

Το νούμερο 1 αξεσουάρ τρεξίματος σαφώς είναι το παπούτσι. Εδώ, δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση αλλά το άνετο πάτημα, η σταθερότητα, η απορρόφηση κραδασμών, η επιστροφή  ενέργειας, η ελευθερία κινήσεων,  τα κρατήματα, η ανθεκτικότητα και η αντοχή. Ένα τεχνολογικά ανώτερο παπούτσι που καλύπτει τα παραπάνω, θα προστατεύσει τα πόδια σου από τους μικροτραυματισμούς και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις καλύτερες επιδόσεις.

 

Ένα smart watch ή  ακόμη και το κινητό σου, θα αναβαθμίσουν το τρέξιμό σου καθώς σου επιτρέπουν να καταγράφεις, να θέτεις στόχους, να τους ξεπερνάς και να παίρνεις φόρα για τους επόμενους.

 

Τι θα έλεγες λοιπόν εάν δύο από τα παραπάνω αξεσουάρ τα έβρισκες σε ένα και μόνο προϊόν από την κορυφαία εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού;

 

Η Under Armour καινοτομεί για ακόμη μία φορά, με ένα νέο running παπούτσι εξαιρετικής απόδοσης που ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις και ανάγκες των δρομέων. Κάθε λεπτομέρεια, δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει μεγαλύτερη άνεση και ενισχυμένη στήριξη. Το αποτέλεσμα είναι το UA HOVR™ Infinite.

 

 

Ένα εξαιρετικά μαλακό running shoe, με τεχνολογία αφρού HOVR™ μέσα σε ενεργειακό διχτάκι (Energy Web), για ομαλές προσγειώσεις και ελαστικές απογειώσεις. Η εξωτερική σόλα, διαθέτει ένα σταθερό πλαίσιο από σκληρό αφρώδες υλικό με βαθιές εύκαμπτες αυλακώσεις για μία σταθερή και ομαλή πορεία. Το άνω μέρος είναι ανάλαφρο, με εξαιρετική διαπερατότητα του αέρα σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανατομικές ιδιαιτερότητες του κάθε φύλου, παρέχοντας ελαστικότητα και σωστή εφαρμογή στα σημεία που απαιτείται περισσότερο. Το UA HOVR™ Infinite, σχεδιάστηκε ειδικά για τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων προσφέροντας μία αίσθηση σταθερότητας & άνεσης σε κάθε βήμα, για άπειρα χιλιόμετρα.

 

 

Και το καλύτερο; Είναι ψηφιακά συνδεδεμένο με την εφαρμογή MapMyRun™. Ένα chip στη μεσαία σόλα του δεξιού παπουτσιού συνδέεται μέσω Bluetooth™ με την εφαρμογή, επιτρέποντας την καταγραφή των προσωπικών δεδομένων ακόμη και τις στιγμές που δεν έχεις το κινητό μαζί σου! Τρέχεις και καταγράφονται ο αριθμός βημάτων, ο ρυθμός, η απόσταση και οι θερμίδες.

 

Όλες αυτές οι μετρήσεις, συμβάλλουν στο να καταστήσουν αποτελεσματικότερη την προπόνησή σου ενώ παράλληλα σου δίνουν τη δυνατότητα να συνδεθείς σε μία κοινότητα 245+ εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με κοινό σκοπό: την αγάπη για  το τρέξιμο!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕμπορικό άνοιγμα Βουλγαρίας σε Αίγυπτο
Επόμενο άρθροHSBC και Goldman χρηματοδοτούν τη βρετανική startup Bud