Μετά τις προκλητικές δηλώσεις και τα σχόλια στα social media, η Πειραιώς αποφάσισε να μην δώσει το «πράσινο φως» στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για να είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

 

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε αναφορικά με τον γνωστό δημοσιογράφο: «Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ».

 

Αφορμή στάθηκε η τελευταία απρέπεια του δημοσιογράφου, ο οποίος σχολιάζοντας ανάρτηση οπαδού της Χρυσής Αυγής στο twitter για την ΕΡΤ, ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ τανκς στο ραδιομέγαρο, απάντησε «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».

 

«Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος, αδιαφορώντας βεβαίως για το γεγονός ότι δεν είχε απλώς καλέσει έναν πολίτη να ψηφίσει ΝΔ αλλά είχε συμφωνήσει ουσιαστικά με σχόλιο για εισβολή με τανκς στο ραδιομέγαρο.

 

Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι οι κινήσεις Μπογδάνου είχαν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς, ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει μόνος του και χωρίς τη θετική εισήγηση του Μοσχάτου πως θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Είχε πει μάλιστα πως ανοίγει και πολιτικό γραφείο, χωρίς φυσικά να έχει ανακοινωθεί καμία υποψηφιότητα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜήνυση Παπακώστα κατά Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΣτήριξη στους εργαζομένους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας