Πριν λίγες ημέρες Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης συμπλήρωσαν 21 χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα 17 είναι παντρεμένοι. Το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και για πρώτη φορά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για εκείνη, το γάμο τους, τη γνωριμία τους, αλλά και για την περίοδο που μετακόμισαν στην Ισπανία. Μάλιστα, όπως τόνισε ο Χατζηνικολάου όλα αυτά τα χρόνια τον παρακαλούσε να μιλήσει για εκείνη.

«Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα» είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Και πρόσθεσε «Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε».

Για το γάμο τους είπε: «Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Την φωνάζω, έρχεται και της λέω “θέλω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί».

Για τη μετακόμισή τους στην Ισπανία, λόγω της τότε μεταγραφής τους στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε: «Παντρευτήκαμε τον Ιούνιο και εγώ έψαχνα ομάδα στο εξωτερικό. Ήταν και έγκυος αλλά δεν το ξέραμε. Γυρίζοντας τώρα πίσω, ήταν για εκείνη εντελώς αυτονόητο, δεν τέθηκε θέμα. Δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ, θα πας, πάμε. Τόσο απλό».

Μίλησε ακόμη και για τις δύσκολες στιγμές που είχαν: «Δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδος μας».

Όσο για τον αν τη ζηλεύει, ο Ντέμης Νικολαΐδης εξήγησε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα θα υπήρχαν μία – δύο στιγμές, αλλά γενικά δεν ζηλεύω. Δεν είχαμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας» τόνισε. Επίσης, αποκάλυψε πως το αγαπημένο του τραγούδι της συζύγου του είναι το «Θυμήσου».

Δείτε το Ντέμη Νικολαΐδη στο παρακάτω βίντεο από το 32 μέχρι το 37ο λεπτό:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ για 21η Απριλίου: Η πανδημία να μην γίνει πρόσχημα για κατεδάφιση της κοινωνικής ελευθερίας
Επόμενο άρθροΒόλος: Ο 44χρονος Νικόλαος Αλμπάνης νεκρός στη Ν. Ιωνία