Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς,ο Σιαφά,στο 2′,εκμεταλεύτηκε σέντρα του Γραικού κι έκανε από κοντά το 1-0.Ο ίδιος παίχτης στο 6′,ντρίπλαρε τον προσωπικό του αντίπαλο και τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0.Τα πράγματα έμοιαζαν πολύ εύκολα για τον Ολυμπιακό όταν στο 53′ ο Γραικός έκανε τη σέντρα και ο Σιαφά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο,ο επερχόμενος Σκοπελίτης με κεφαλιά κι αυτός,έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Πολίτη για να κάνει το σκορ 3-0.Ο Απόλλωνας αντέδρασε άμεσα και στο 56’ο Καλογέρης, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ.

Λίγο μετά το 80′,ο Δαλιανόπουλος έκανε το 3-2 καθώς βγήκε στην πλάτη της άμυνας και μετά από μπαλιά του Ν’Νομό πλάσαρε τον Ξενοδόχοφ.Από κει και μετά το άγχος κυρίευσε την ομάδα του Βόλου αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Ναά (82’ Κόκας), Μαρκοπουλιώτης, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης (74’ Χατζής), Κόλα, Κουντουριώτης, Βερνάρδος, Μπάτροβιτς (61’ Κατσούκης), Σιαφά (61’ Οκάν).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Δεινόπαπας (46’ Ν’Νομό), Δαλιανόπουλος, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Ζαχαράκης, Αμαραντίδης, Ξιφιλίνος(73’ Μπαργκάν), Φράγκος.

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Παπανδρέου – Ποτέ δεν είδα το ΠΑΣΟΚ ως ιδιοκτησία μου
Επόμενο άρθροΥπουργείο Μετανάστευσης – Δεν θα μεταφέρονται αιτούντες άσυλο για παραμονή στα νησιά και τον Έβρο