Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020, 17:04

Πιο δυνατά από ποτέ ηχούν στα αυτιά του Ρούμπεν Σεμέδο οι… σειρήνες επαναπατρισμού.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται ως γνωστόν στο στόχαστρο της Μπενφίκα, η οποία φιλοδοξεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά από τους Πορτογάλους, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν κάνει προσφορά που να πλησιάζει στα «θέλω» των Πειραιωτών.

Στο λιμάνι πάντως οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι. Γι’ αυτό και έχουν αρχίσει να δουλεύουν περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να μπουν στα… παπούτσια του Σεμέδο, εάν τελικά αυτός αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με πορτογαλικά δημοσιεύματα ο στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ιβανίλντο Φερνάντες φερεται να είναι ο εκλεκτός του τεχνικού των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς για να αντικαταστήσει τον Σεμέδο, στην περίπτωση που πάρει μεταγραφή.

Όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα τα «λιοντάρια» προτίθενται να παραχωρήσουν τον παίκτη με ένα ποσό ανάμεσα στα 4-5 εκατ. ευρώ, ενώ φέρονται να συζητούν και το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, ο Ιβανίλντο Φερνάντες πως δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της πρώτης ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ και ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του, που δεν αποκλείεται να είναι προς Πειραιά μεριά.

Την περυσινή σεζόν ο 24χρονος Πορτογάλος αμυντικός αγωνίστηκε σε Τράμπζονσπορ και Ρίζεσπορ ως δανεικός έχοντας 22 ματς και 2 γκολ.  Μάλιστα έπαιξε και 90′ στο ματς με την ΑΕΚ, όπου η «Ένωση» νίκησε 2-0.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020, 17:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ ισορροπημένη πρόσληψη υδατανθράκων και λίπους μπορεί να αποτρέψει ορισμένες ασθένειες
Επόμενο άρθροΘέμα ενστίκτων το «νοσηρό ενδιαφέρον» στα τηλεοπτικά reality – Μέρος B’