Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, 01:41

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο τεχνικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Απόψε πιστεύω πως στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα απ ότι έδειχνε το σκορ, μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα από το +5, αλλά χάσαμε ελεύθερα σουτ και εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς καλύτερος από εμάς, ειδικά στην τρίτη περίοδο ήταν εξαιρετικός. Εμείς εξαφανιστήκαμε, δεν ήμασταν καθόλου αποτελεσματικοί, σε κανένα σημείο του παρκέ. Αυτό ήταν σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα. Στο τέλος είχαμε τις ευκαιρίες μας για να κερδίσουμε, αλλά το σουτ του Νεμάνια Νέντοβιτς και το καλάθι του Γιώργου Παπαγιάννη αποφάσισαν το αποτέλεσμα, γι αυτό η νίκη κατέληξε στον Παναθηναϊκό. Ήρθαμε εδώ με πέντε σερί νίκες, αλλά απ ότι φαίνεται απόψε ήταν η ώρα μας για να χάσουμε. Στην EuroLeague, όταν δεν αξίζει να κερδίσεις, δεν κερδίζεις. Απόψε, εμείς δεν αξίζαμε να κερδίσουμε».

– Για τα συναισθήματα που είχε λόγω της βράβευσής του από τον Παναθηναϊκό: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που με τίμησε ειδικά μπροστά στον κόσμο, ήταν πολύ όμορφο που επέστρεψα και να ξαναδώ τον κόσμο. Με υποδέχθηκαν όλοι πολύ όμορφα, ήταν πολύ συγκινητικό αυτό, αλλά μόλις άρχισε το παιχνίδι, έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Γυρίζουμε στη Ρωσία με την αίσθηση ότι δεν παίξαμε με τον τρόπο και το επίπεδο που το κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

– Για το τι έφταιξε για την κακή εικόνα της Ζενίτ στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν λίγο απ όλα για μας. Με αυτή τη ζώνη, ο Παναθηναϊκός μάς οδήγησε να παίξουμε μακριά από το καλάθι. Καταρρεύσαμε πνευματικά στο τρίτο δεκάλεπτο. Κάναμε αλλαγές, αλλά αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο δεν βοήθησαν, κάποιοι παίκτες δεν ήταν στο επίπεδο που ήταν στα άλλα παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει κάποιες φορές. Δεν ήταν η βραδιά μας αυτή».

-Για το ποιος τον απογοήτευσε περισσότερο: «Όταν χάνουμε, πάντα αισθάνομαι πως είμαι ο χειρότερος. Δεν καταλογίζω ποτέ ευθύνη στους παίκτες μου. Πρέπει να βρω τη λύση για να κερδίσουμε. Κερδίζουμε και χάνουμε ως ομάδα».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, 01:41

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα πρόκληση Τατάρ – Χαρακτήρισε σημαντικό «τουρκικό κράτος» τα κατεχόμενα
Επόμενο άρθροΕρντογάν – Ο σουλτάνος που υποδέχθηκε σαν βασιλιά τον «άτιμο» που… προσπάθησε να τον ανατρέψει