Στην επικινδυνότητα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν, ενόψει της αυριανής (1/2, 21:30) δοκιμασίας της Αναντολού Εφές στην έδρα του Παναθηναϊκού, για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

«Ο Παναθηναϊκός υπό την καθοδήγηση του Νικ Καλάθη είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα ειδικά στην έδρα του». είπε αρχικά ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας και συνέχισε: «Έχουν έμπειρους περιφερειακούς παίκτες, όπως είναι ο Ματ Λοτζέσκι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Πρέπει να προσέξουμε πολύ και τους παίκτες που παίζουν κοντά στο καλάθι, όπως είναι ο Τζέιμς Γκιστ και ο Ντεσόν Τόμας, ο οποίος είναι πολύ καλός σουτέρ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που σεβόμαστε. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι».

 

Από την πλευρά των παικτών, ο Σέιν Λάρκιν δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Έχουν πάντα ένα θορυβώδες κοινό  και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, όταν κατά την διάρκεια του αγώνα θα κάνουν τα δικά τους σερί. Έχουν αλλάξει προπονητή και παίζουν με περισσότερη ενέργεια. Γνωρίζουμε πως θα παλέψουν σκληρά για να πάρουν μία μεγάλη νίκη στην έδρα τους, καθώς αυτή την στιγμή είναι εκτός των θέσεων των playoffs. Αν παίξουμε με ένταση και ομαδικά, όπως κάναμε την τελευταία φορά, πιστεύω πως θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να νικήσουμε».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτόχος μας είναι ένα ομαλό Brexit
Επόμενο άρθροΣτην Θεσσαλονίκη το 23ο ΕΚΟ All Star Game