Στη διαφορετική φιλοσοφία που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, μετά την έλευση του Ρικ Πιτίνο, στάθηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ενόψει της αυριανής (8/2, 19:45) «μάχης» της Φενερμπαχτσέ με τους «πράσινους» στην Πόλη, για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

 

«Ο Παναθηναϊκός παίζει διαφορετικό μπάσκετ με τον Πιτίνο» είπε αρχικά σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague ο τεχνικός της Φενέρ και πρόσθεσε: «Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις αλλαγές τους στην άμυνα και για όσα θα προσπαθήσουν να κάνουν στην επίθεση. Έπαιξαν πολύ καλό στο τελευταίο παιχνίδι στην EuroLeague με την Αναντολού Εφές. Έπαιξαν με ένταση, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό».

 

Από την πλευρά του, ο Αχμέτ Ντουβερίογλου, σχολίασε: «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στο Μόναχο, επομένως πρέπει να αντιδράσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα. Είναι πάντα σκληρό να παίζεις εναντίον τους όμως το μεγάλο πλεονέκτημά μας είναι ότι θα παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας.

 

Θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και να αρχίσουμε νέο σερί. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σπουδαίους παίκτες σε κάθε θέση. Ειδικά ο Καλάθης κάνει σπουδαία σεζόν. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι με τη βοήθεια των οπαδών μας».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ υπογραφή όλων σας για να στέλνετε λαούς στο ΝΑΤΟ δεν έχει μελάνι, έχει αίμα
Επόμενο άρθροΜόσχα:Μεγάλο το κόστος, άγνωστα τα οφέλη από την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ