Θέση για το θερμό επεισόδιο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή πήρε ο Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό για τον πατέρα του και τη σχέση του με την χούντα.

 

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε υπαινιγμούς για το πώς απέκτησε την περιουσία της η οικογένεια Τσίπρα, λέγοντας ότι στο παρελθόν έκανε δουλειές με τη χούντα.

 

Τα λεγόμενα του προέδρου της ΝΔ προκάλεσαν την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο Αλέξης Τσίπρας είχε απαντήσει με έναν στίχο του Μανόλη Αναγνωστάκη.

 

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων σημείωσε χαρακτηριστικά: «Οσοι ήταν εργολάβοι στην εποχή της δικτακτορίας από την χούντα έπαιρναν δουλειές, δεν υπήρχε εργολάβος που έπαιρνε δουλειές από τον Όσιο Ονούφριο.

Για το αν ο πατέρας του Τσίπρα ήταν χουντικός

 

«Επί δικτατορίας υπήρχαν αντιστασιακοί; Ένας Παναγούλης υπήρχε που έβαλε βόμβα. Λίγοι ήταν, ο Παναγούλης, ο Μουστακλής, όλοι οι άλλοι για να κάνουν τη δουλειά τους έγιναν είτε συνομιλητές είτε συνεργάτες της χούντας», είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

 

«Έδινε σε όλους ο Παττακός, δεν έδινε μόνο στους δικούς του, το κράτος είχε πολλές δουλειές, όλοι έπαιρναν δουλειές» είπε εν συνεχεία ο Βασίλης Λεβέντης προσθέτοντας ότι «όλοι οι εργολάβοι ξερογλείφονταν στα γραφεία των υπουργών και των παρατρεχαμένων. Και σήμερα ο Τσίπρας δεν δίνει μόνο σε ΣΥΡΙΖΑίους, αλλά δίνει και σε δεξιούς».

 

«Εγώ δεν είπα ότι ήταν χουντικός ο πατέρας του Τσίπρα αλλά δεν ήταν και ο αριστερός που παριστάνει ο Τσίπρας. Έδινε την εντύπωση ενός φυσιολογικού ανθρώπου, κάτι σαν κεντρώου, όχι όπως τον τοποθετεί», συνέχισε ο Βασίλης Λεβέντης.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝα ολοκληρωθεί άμεσα η τραπεζική ένωση
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Total και ΕΝΙ στο οικόπεδο 7