Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 14:27

Ο Άγγελος Παυλακάκης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΣΕΓΑΣ και τάχθηκε στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, η οποία έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της ομοσπονδίας.

Ο 44χρονος (γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1976 στο Άβατο Ξάνθης) πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου στα 60μ το 1998 στη Βαλένθια και ταχύτερος Έλληνας όλων των εποχών στα 100μ (έχει το πανελλήνιο με 10.11), δήλωσε μεταξύ άλλων για την υποψηφιότητά του:

«Αποτελώ ιδρυτικό μέλος της Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού, μίας κίνησης που δημιουργήθηκε κυρίως από παλαιούς πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες της γενιάς μου. Μοναδικό όραμά της η μετάβαση του ελληνικού στίβου σε ένα καλύτερο επίπεδο, η ανοδική πορεία με διακρίσεις αντάξιες της προσπάθειας όλων. Σκοπός μας ταυτόχρονα η συμβολή μας στην ανάδειξη του αθλητικού τρίπτυχου (ΣΩΜΑΤΕΙΟ-ΑΘΛΗΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ).

Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, στο πλευρό της ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ζητώντας από τα αθλητικά σωματεία να με τιμήσουν με την ψήφο τους. Για να πετύχουμε την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού πρέπει να συμβάλουμε όλοι μαζί, με ομοψυχία, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Δεν περισσεύει κανείς.

Ο ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!!!».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 14:29

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Σήμερα, κάνουμε ένα μεγάλο, ουσιαστικό βήμα προς μια γνήσια Ένωση Υγείας της Ε.Ε.»
Επόμενο άρθροΗγουμενίτσα: Τέσσερα θετικά δείγματα στο Μορφάτι – Έλεγχοι στον κάμπο και στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων