Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, 17:05

Μπορεί να έχει περάσει μία εβδομάδα από το τελευταίο παιχνίδι της εθνικής Ιταλίας στο «παράθυρο» των προκριματικών του Μουντιάλ, αλλά η… καταμέτρηση των θυμάτων της επιδημίας κορωνοϊού που «χτύπησε» τη «σκουάντρα ατζούρα» συνεχίζεται. Ο όγδοος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός είναι ο Ματέο Πεσίνα της Αταλάντα, ο οποίος είναι ασυπτωματικός και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Μπέργκαμο.

Από τη στιγμή που η εθνική Ιταλίας επέστρεψε από το εκτός έδρας παιχνίδι της 31ης Μαρτίου με τη Λιθουανία και οι διεθνείς παίκτες ενσωματώθηκαν στους συλλόγους τους, θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι της Γιουβέντους, οι Μάρκο Βεράτι και Αλεσάντρο Φλορέντσι της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Βιντσέντζο Γκρίφο της Φράιμπουργκ και ο Αλέσιο Κράνιο της Κάλιαρι. Παράλληλα, ένα κρούσμα που ανακοίνωσε η Τορίνο, χωρίς να το κατονομάζει, αποδίδεται από τον ιταλικό Τύπο στον διεθνή τερματοφύλακα, Σαλβατόρε Σιρίγκου.

Σημειώνεται ότι οι μισοί από τους οκτώ προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές (Μπερναρντέσκι, Σιρίγκου, Πεσίνα και Κράνιο) αγωνίστηκαν κανονικά με τις ομάδες τους το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, 17:06

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροLive η ενημέρωση για τον κορονοϊό, τους εμβολιασμούς, το λοκντάουν & τα σχολεία
Επόμενο άρθροΕπαναλειτουργούν τα Λύκεια από Δευτέρα – Με τεστ δυο φορές την εβδομάδα