Ενδεχομένως το όνομα, David Gandy να μη σας λέει και πολλά. Μόλις, όμως, δείτε φωτογραφίες του δεν γίνεται να μην τον θυμηθείτε. Άλλωστε, το πρόσωπό του, το έντονο βλέμμα του και το εντυπωσιακά γυμνασμένο κορμί του μάλλον δεν ξεχνιούνται εύκολα, ενώ έχουν συνδεθεί με τις διαφημιστικές καμπάνιες των Dolce & Gabbana.

Ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου, για πολλούς, βρίσκεται στη Σύρο όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Και η παρουσία του στο κυκλαδίτικο νησί δεν πέρασε απαρατήρητη. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στο νησί εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ αναμένεται να παραμείνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μαζί με τη σύζυγο του, τη δικηγόρο Στέφανι Μεντόρος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερός του αγόρασε σπίτι στη Σύρο και συγκεκριμένα στο χωριό του Φοίνικα.

Ποιος είναι ο David Gandy

Γεννήθηκε το 1980 στο Essex της Αγγλίας. Μικρός ήθελε να γίνει κτηνίατρος, αλλά η ζωή είχε για εκείνον άλλα σχέδια. Όταν ήταν 17 χρόνων, ο συγκάτοικός του στο πανεπιστήμιο (σπούδασε Μάρκετινγκ) δήλωσε για πλάκα το όνομά του σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μοντέλων, τον οποίο τελικά ο Gandy κέρδισε, υπογράφοντας συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Select.

Λόγω της εντυπωσιακής εξωτερικής του εμφάνισης, οι επαγγελματικές προτάσεις «έπεσαν» βροχή. Αλλά χωρίς αμφιβολία, η απογείωση ήρθε με τη συνεργασία του με τους Dolce & Gabbana. Το 2006 η γιγαντιαία αφίσα του δεσπόζει στην Times Square της Νέας Υόρκης, με το ανερχόμενο μοντέλο να φοράει μόνο ένα λευκό εσώρουχο και μερικές σταγόνες Dolce & Gabbana Light Blue.

Το 2013 ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο από τις αναγνώστριες του Cosmopolitan, ενώ πρωταγωνίστησε πολλές καμπάνιες, διαφημίσεις και εξώφυλλα περιοδικών. Το διάσημο μοντέλο είναι παντρεμένο κι έχει μια κόρη 2 χρόνων.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦέρεται να κρατούσε άλμπουμ τόπλες κοριτσιών στην έπαυλη του Έπσταϊν
Επόμενο άρθροTίναξε στον αέρα την Υπηρεσία Αξιών του Τελωνείου…