Το 2022 ο πρίγκιπας Χάρι ήταν σε συζητήσεις για να αναλάβει την παρουσίαση του «Saturday Night Live». Αυτό υποστηρίζει σε πρόσφατο δημοσίευμα του το PageSix για το μακροβιότερο κωμικό show στις ΗΠΑ. 

Οι παραγωγοί του βραδινού τηλεοπτικού show, σύμφωνα με το Page Six, είχαν αρχίσει συζητήσεις με τον πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο χρόνο, πριν από την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του «Spare». Οι συζητήσεις του NBC με τον Βρετανό γαλαζοαίματο για να είναι ο παρουσιαστής του «Saturday Night Live» σταμάτησαν όμως… στο παραπέντε, αλλά – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα – παραμένει άγνωστο το γιατί.

«Ξέρω ότι ο Χάρι ήταν σύμφωνος, σκεφτόταν πολύ σοβαρά να το κάνει – και θα ήταν πολύ διασκεδαστικό ως τρόπος προώθησης του βιβλίου» ανέφερε πηγή στο PageSix. «Υπάρχουν πάντα πολλά ονόματα στην προετοιμασία, αλλά ο Χάρι ήταν σίγουρα ένα όνομα που συζητήθηκε» πρόσθεσε μια άλλη πηγή. 

Ο πρίγκιπας Χάρι, γιος του βασιλιά Καρόλου Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου και της πρώτης συζύγου του, πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει κάνει πολυάριθμες τηλεοπτικές εμφανίσεις για να προωθήσει τα απομνημονεύματά του, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων στις εκπομπές «The Late Show With Stephen Colbert», «60 Minutes» και σε μια ειδική εκπομπή του ITV.

Το «Saturday Night Live» έχει βάλει στο στόχαστρο τη βασιλική οικογένεια στο παρελθόν. Ο Φρεντ Άρμισεν έχει εμφανιστεί ως βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου σε σκετς μαζί με τον Μπιλ Χάντερ ως πρίγκιπα Φίλιππο.

Στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας, ο Τζέιμς Όστιν Τζόνσον και ο Ντέβον Γουόκερ με τον χαρακτήρα των Βρετανών ράπερ Milly Pounds και Shirty, συνέθεσαν ραπ τραγούδι για τον πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια του Weekend Update.

Το Saturday Night Live είναι το μακροβιότερο κωμικό σόου στην Αμερική. Σχεδόν όλες οι διασημότητες έχουν εμφανιστεί στο «Saturday Night Live» και είναι ελάχιστοι οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι οποίοι δεν έχουν αναλάβει έστω για μία φορά τον ρόλο του οικοδεσπότη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν ο παρουσιαστής «Saturday Night Live», αλλά οι συζητήσεις «σταμάτησαν στο παραπέντε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο ράδιο Β.Ε.ΡΑ συγκεντρώνει βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η μητέρα του Κανός