Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη σημασία αυτών που προβλήθηκαν στο πρώτο τρέιλερ του Netflix για τη σειρά-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού κρύβουν πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να φανταστεί κανείς.

Όπως αναφέρει η DailyMail, οι αλυσιδωτές αντιδράσεις συνεχίζονται μετά την προβολή του τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Αυτή τη φορά, η φωτογραφία με τις πλάτες του ζευγαριού μέσα στο Μπάκιγχαμ είναι το «μήλον της έριδος», καθώς την τράβηξε φωτογράφος μέσα στο Παλάτι χωρίς να έχει πάρει άδεια από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο αναφέρει ότι όποιος θέλει να κινηματογραφήσει ή να τραβήξει φωτογραφίες στο σπίτι του μονάρχη της Βρετανίας χρειάζεται ειδική άδεια. Όμως, η στιγμή με την πλάτη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, την ώρα που βγαίνουν στον κήπο, απαθανατίστηκε χωρίς την άδεια της εκλιπούσας βασίλισσας.

Η Telegraph τονίζει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε διαμάχη μεταξύ των βοηθών του παλατιού εκείνη την εποχή, φτάνοντας σε σημείο να κάνουν και ειδική καταγγελία, ισχυριζόμενοι ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν είχαν ζητήσει άδεια να κινηματογραφήσουν μέσα στη βασιλική κατοικία των 775 δωματίων.

Όμως, κατά πάσα πιθανότητα η καταγγελία και τα παράπονα δεν έγιναν ποτέ ενώπιον στον Χάρι και τη Μέγκαν ούτε ζητήθηκε από τον φωτογράφο, Κρις Άλερτον, να αποχωρήσει από το Μπάκιγχαμ. Πάντως, η φωτογραφία δεν είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας μέχρι το τρέιλερ του Netflix.

Πιστεύεται, άλλωστε, ότι οι περισσότερες φωτογραφίες που έπαιξαν στο τρέιλερ βγήκαν κατά τη διάρκεια της «αποχαιρετιστήριας περιοδείας» του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο του 2020. Πηγή του Παλατιού δηλώνει ότι είναι «ξεκάθαρη παραβίαση» του πρωτοκόλλου και κανείς δεν ξέρει αν θα βγουν στη δημοσιότητα περισσότερες τέτοιες φωτογραφίες.

Άλλωστε, η Μέγκαν Μαρκλ ακούγεται να δηλώνει στο τρέιλερ πως «από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;». Άρα, η πιθανότητα να γίνουν ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις μέχρι την πρεμιέρα του «Χάρι και Μέγκαν» είναι αρκετά υψηλή.

To άρθρο «Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν φωτογράφο στο Παλάτι χωρίς την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα Δημοκρατία: Περιφέρειες αγωνίας σε Δυτική Μακεδονία – Δυτική Ελλάδα
Επόμενο άρθρο«Κλεισμένος» για τον Ιανουάριο ο Νκούνκου