Το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου ΜιχΜιτζικό επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Διεύθυνσης κ. Σαμαρά.

Ο κ. Σαβελίδης ενημερώθηκε από τον κ. Μιτζικό για τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής προς όφελος της σχολικής κοινότητας, ενώ ο Δήμαρχος εξήρε το καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Νοτίου Πηλίου και Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο της Δημοτικής Αρχής στον τομέα της Παιδείας και τόνισε την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολούθησε αυτοψία στις σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου στην Αργαλαστή, όπου έγινε γνωστό πως από την σχολική χρονιά 2023-24 θα λειτουργήσει νέος Τομέας Πληροφορικής στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής.

Σημειώνεται επίσης πως η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προχωρά άμεσα στην ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής και των Γυμνασίων Μηλεών και Αργαλαστής

287B7BDA 94A3 40C9 A92D 4EC2E3A24884

 

 

Προηγούμενο άρθρο«Έκλεισε» η συμφωνία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Επόμενο άρθροΗ αποστολή για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό