Μοιράσου το άρθρο:

Στην Μαγνησία θα περιοδεύσει αύριο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα βρίσκεται στην περιοχή στις 11 το πρωί.  Ο  πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να φθάσει με ιδιωτική πτήση στο πολιτικό αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου στις 11 το πρωί, στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί την Ν. Αγχίαλο και στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματίσει επίσκεψη – συζήτηση με κόσμο στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Μητσοτάκης, στη 1 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την αγορά του Βόλου και θα θα συζητήσει με επαγγελματίες και πολίτες, ενώ με το κλείσιμο της αγοράς θα καθίσει σε καφέ.

Το απογευματινό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 6.30μ.μ επίσκεψη στη Μακρινίτσα και συζήτηση με τους ντόπιους κατοίκους, καθώς και επίσκεψη στο  Μουσείο Εκκλησιαστικών Εκθεμάτων «Μήτηρ Θεού η Οξεία Επίσκεψις».

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με θεματική συζήτηση με νέους εργαζόμενους, στις 8.30μ.μ στο θεατράκι που βρίσκεται στο χώρο του Ενυδρείου, στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου και πριν την παραλία του Αναύρου

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣύντομα ο νέος προπονητής στον ΟΦΗ
Επόμενο άρθροΕπιχείρηση μεταφοράς έξι μηνών βρέφους για νοσηλεία στο Βόλο