Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, καθώς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, αποκτώντας το πρώτο του παιδί με τη Βραζιλιάνα παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο.

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση που έχει ήδη μία κόρη την 20χρονη σήμερα Βιβιάν, υποδεχθηκε τον γιο του και δεν έκρυψε τη χαρά του, κοινοποιώντας το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με τη Βραζιλιάνα παρουσιάστρια σύζυγό του και το νεογέννητο μωρό τους από το μαιευτήριο.

«Κύριε, σε ευχαριστώ πολύ που με αξίωσες να γίνω πατέρας για ακόμη μια φορά και ο Dodinha γεννήθηκε υγιής κάνοντας την καρδιά μας να πλημμυρίσει από χαρά και αγάπη. @denizesevero Αγάπη της ζωής μου, πάντα ήξερα ότι θα ήσουν η καλύτερη μητέρα στον κόσμο, αλλά βλέποντάς σε σήμερα συγκινήθηκα. Κάθε μέρα σε αγαπώ και σε θαυμάζω περισσότερο. Ήσουν πολύ δυνατή, γέννησες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φυσικά τη στιγμή που επέλεξε ο Θεός. Σε αγαπώ όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ντόντα.

Ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Ντοντίνα – παραλλαγή του Ντόντα, όπως φωνάζουν τον μπαμπά του, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ευτυχισμένη μαμά του πρόσφατα: «Το όνομα του Ντόντα είναι Alvaro που σημαίνει: μαχητής, ήρωας, αξιοθαύμαστος πολεμιστής. Το ίδιο όνομα με τον παππού του, ο οποίος πολέμησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (Alvaro Affonso de Miranda Filho). Ο Dodinha μας θα ονομάζεται «Alvaro Severo de Miranda». Το όνομα του πατέρα φέρνει πολύ δυνατές και σημαντικές δονήσεις».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπρεπε να θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής»
Επόμενο άρθροΧάνεται το στοίχημα του τουρισμού και για τον Αύγουστο