Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020, 18:09

Αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» την Πέμπτη (2/7) και παρέδωσε στη διεύθυνση και το προσωπικό του νοσοκομείου ιατρικό εξοπλισμό, που προμηθεύτηκε μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης της 3ης Απριλίου.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ αναφέρει:

«Στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” συνεχίστηκε σήμερα (2/7) το… όμορφο ταξίδι του ΠΣΑΠ. Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας που αποτελούνταν από τους Χρήστο Αλμπάνη, Αλέξανδρο Αρναρέλλη, Τάσο Καραμάνο, Δημήτρη Κολοβέτσιο, Χαβιέ Ούμπιδες, Θανάση Παπαγεωργίου, Στράτο Σβάρνα, Ανδρέα Τσίπρα, συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργο Γεωργίου, Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιώργο Μασούρα και Σάββα Τσαμπούρη, παρέδωσαν στη διεύθυνση και το προσωπικό του Νοσοκομείου ιατρικό εξοπλισμό, που προμηθεύτηκε μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης της 3ης Απριλίου.

Συγκεκριμένα, προσέφεραν ένα φορητό ακτινολογικό Jolly και ένα σύστημα ψηφιακής υπολογιστικής ακτινογραφίας Vita Flex CR.

O Σύνδεσμός μας ευχαριστεί τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Εμμανουήλ Παπασσάβα και την διευθύντρια του ακτινολογικού τμήματος κ. Μαρία Ζαρίφη για τη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε στον τηλεμαραθώνιο της 3ης Απριλίου θα διανεμηθεί συνολικά σε έντεκα (11) νοσηλευτικά ιδρύματα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020, 18:11

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρότυπα και Πειραματικά Σχολεία: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων από τους εκπαιδευτικούς
Επόμενο άρθροΟ ΠΣΑΠ παρέδωσε ιατρικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»