Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, 22:19

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σαμάρντο Σάμιουελς από τη γαλλική Ροάν, η ΚΑΕ Πανιώνιος πήρε θέση, γνωστοποιώντας ότι ο έμπειρος σέντερ έχει σε ισχύ συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους», στο οποίο, μάλιστα, δεν υπάρχει κανένα buy out, όπερ σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποδεσμευτεί.

Παράλληλα, ο Ιστορικός ανακοίνωσε ότι έχει στείλει αντίγραφό του συμβολαίου του παίκτη στη FIBA, την ΕΟΚ και τη γαλλική ομάδα.

Τέλος, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Πανιώνιος επιφυλάσσεται για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να προστατέψει τα συμφέροντα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

«H KAE Πανιώνιος γνωστοποιεί προς πάσα κατεύθυνση ότι, ο αθλητής Samardo Samuels έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως το συμβόλαιο FIBA που υπογράφτηκε πρόσφατα με τον Τζαμαϊκανό σέντερ τελεί εν ισχύ και δεν υπάρχει όρος “buy out”. Αντίγραφο του συμβολαίου εστάλη στην FIBA, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς και στην γαλλική ομάδα Chorale Roanne. Ως εκ τούτου o Samardo Samuels είναι παίκτης της ΚΑΕ Πανιώνιος και η ομάδα μας επιφυλάσσεται για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να προστατέψει τα συμφέροντα της».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, 22:22

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ πιο γλυκός «Βαλεντίνος» είναι ο Σάκης Τανιμανίδης
Επόμενο άρθροΣχολικός εκφοβισμός:Τι λένε μαθητές για τα συμπτώματα- Τα μέτρα του υπ. Παιδείας (video)