Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, 19:49

Για το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μίλησε στη NOVA ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε ότι η Ένωση έχει ποιότητα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του, αλλά και τις επιστροφές των Φορτούνη και Σεμέδο, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος αμυντικός θα είναι έτοιμος πολύ πιο σύντομα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι αυτά είναι ιδιαίτερα για τις ομάδες, για την ταυτότητα των συλλόγων και για τους φιλάθλους. Για τις ομάδες, όμως, είναι ακόμα ένα παιχνίδι, που δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από 3 βαθμούς. Εμείς την ΑΕΚ φέτος τη βλέπουμε ως μία από τις συνδιεκδικήτριες του τίτλου. Είναι υποψήφια για τον τίτλο. Το παιχνίδι το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα. Κυρίως, με το να κερδίσουμε αυτούς τους βαθμούς, πετυχαίνουμε στο να απομακρυνθούμε από την ΑΕΚ».

Για τους τραυματίες: «Οι Κούντε και Καρμπόβνικ δεν θα είναι διαθέσιμοι. Όλοι οι άλλοι είναι καλά».

Για το πλάνο με Φορτούνη και Σεμέδο: «Είναι διαφορετικό το status με Φορτούνη και Σεμέδο. Ο Σεμέδο θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο. Σε πολύ λιγότερο διάστημα θα είναι έτοιμος να παίξει παιχνίδια. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να παίξει. Ο Φορτούνης χρειάζεται πολύ καιρό ακόμα και το πλάνο μας δεν τον περιλαμβάνει τώρα».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, 19:58

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάτρα – Συγκλονίζει η σύζυγος του ανεμβολίαστου δικηγόρου που πέθανε από κοροναϊό
Επόμενο άρθροΈπεσε το Facebook: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο