Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 19:47

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση παραμονής του Βλάντισλαβ Οστρούτσκο, και ο Σάβο Σλαβούλιτσα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Ο 24χρονος Σέρβος εντάχθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» και βοήθησε την ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, ο Σλαβούλιτσα τόνισε: «Πρώτα από όλα, θέλω να πω, ότι είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που γίναμε πρωταθλητές Ελλάδας! Μετά από αυτό, μπορώ να πω, ότι είμαστε σίγουρα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή την επόμενη σεζόν. Επίσης, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαίρομαι πολύ, που παραμένω μέρος αυτού του μεγάλου αθλητικού συλλόγου! Είμαι έτοιμος να προχωρήσω, να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη σεζόν, ώστε να δώσω το μάξιμουμ, για να πετύχουμε όλους μας τους στόχους με την ομάδα».

Η ανακοίνωση για τον Σλαβούλιτσα έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σάβο Σλαβούλιτσα. Ο Σέρβος δεξιός εξτρέμ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα χάντμπολ».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 19:48

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧωρισμός «βόμβα» για τον Jason Momoa
Επόμενο άρθροΔεκαετής συμφωνία της MLS με την Apple TV