Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια ο γνωστός παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ θα πάρει διακοπές για σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Στην ανακοίνωσή του είπε ότι συνεργάτες του θα τον καλύψουν για το διάστημα που θα λείπει. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε από πίσω του με ένα μπουρνούζι ο ηθοποιός Ματ Ντέιμον με τον οποίο ο Κίμελ συντηρεί μία «κόντρα» για χρόνια.

Αυτό το αστείο οι δύο άνδρες το λατρεύουν και με κάθε ευκαιρία το τροφοδοτούν. Ο παρουσιαστής αντιπαθεί, υποτίθεται, τον ηθοποιό και ο Ντέιμον θέλει απεγνωσμένα να πάει ως καλεσμένος στο Jimmy Kimmel Live (έχει πάει μέχρι και μεταμφιεσμένος) και με την πρώτη ευκαιρία να πάρει και τη θέση του οικοδεσπότη της εκπομπής.

«Κάνω αυτή την εκπομπή σχεδόν 18 χρόνια. Έχω κάνει 3.130 εκπομπές, θέλω να περάσω κι άλλο χρόνο με την οικογένειά μου, από τη Δευτέρα θα παρουσιάζουν άλλοι την εκπομπή μου για 1-2 μήνες» είπε. Όταν ξαφνικά μέσα από την κρεβατοκάμαρά του εμφανίστηκε να βγαίνει ο Ματ Ντέιμον φορώντας μπουρνούζι.

«Περιμένω στην κρεβατοκάμαρά σου εδώ και 3 μήνες για να βγω στον αέρα» ακούγεται να λέει ο Ματ Ντέιμον, λίγο πριν εμφανιστεί στην πόρτα του δωματίου και η γυναίκα του Τζίμι Κίμελ φορώντας επίσης μπουρνούζι και έχοντας ένα μπουκάλι ουίσκι στο χέρι.

«Γιατί είναι η γυναίκα μου στο δωμάτιο μαζί σου;» ρωτάει ο Τζίμι Κιμέλ κι ο Ματ Ντέιμον απαντάει: «Εσύ γιατί νομίζεις ότι είναι μαζί μου;».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτις 22 Ιουλίου η εκδίκαση της έφεσης 12 ΠΑΕ για το πρόστιμο λόγω Γκαγκάτση
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Κουρμπέλης