Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022, 22:59

Ο Ρομάν Σαφιούλιν έκανε ό,τι μπορούσε απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Τελ Αβίβ, ωστόσο το πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Ο Σέρβος θρύλος των 21 Grand Slams, που πλέον βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό στο Τελ Αβίβ κόντρα στον Ρομάν Σαφιούλιν, κερδίζοντας πανεύκολα το πρώτο σετ με 6-1 σε μόλις 23 λεπτά κυριαρχικού τένις. 

Στο δεύτερο ο Ρώσος τενίστας προέβαλε σαφέστατα μεγαλύτερη αντίσταση, κατάφερε να στείλει το σετ στο tie-break, όμως εκεί, μετά από πραγματική «μάχη» 1 ώρας και 13 λεπτών, ο Τζόκοβιτς κατάφερε να το πάρει και αυτό με 7-6 (3). 

Έτσι, ο Νόβαν με την straight sets νίκη του προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί θα διεκδικήσει τον 89ο τίτλο της καριέρας του, στην 127η συμμετοχή του σε τελικό (έχει ρεκόρ 88-38) απέναντι στον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Λεστιάν και τον Τσίλιτς.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022, 23:08

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦονικό στην Καβάλα: Η 31χρονη Άννα είχε δώσει όλα της τα λεφτά στον φονιά – Η αλήθεια για το ταξίδι στη Γερμανία
Επόμενο άρθροΣε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών δυτικά της Κεφαλονιάς