Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στον τ/σ «ΣΚΑΪ» τόνισε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου οφείλουν να στηρίξουν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναφορικά με το πολιτικό κλίμα, είπε: «Ο κ. Τσίπρας με το θέμα των Πρεσπών από τη Λάρισα και πάνω δεν μπορεί να “περπατήσει”. Η Νέα Δημοκρατία, έχοντας την ίδια θέση, “Βόρεια Μακεδονία” erga omnes, έχει θέμα στη Βόρεια Ελλάδα».

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε «τον κ. Τσίπρα τον έβλαψε η ιστορία με το κότερο», ανέφερε ότι ειπώθηκαν πράγματα «πολύ χοντρά» που έβλαψαν και τον Αλ, Τσίπρα και τον Κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε «όταν είσαι στην γέφυρα του Noor Οne, δεν μιλάς για κότερα».

Είπε ότι εκτιμά τον Π. Πολάκη για το έργο του στην υγεία, ωστόσο «πολλές φορές ο λόγος του και τα γραφόμενά του στο Facebook είναι παραπάνω από το “politically correct”».

Ο Π. Καμμένος θεωρεί ότι το ζήτημα με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο «χρησιμοποιήθηκε με άκομψο τρόπο και από τον κ. Μητσοτάκη».

Είπε ότι δεν δίνει «καμία στήριξη στον Τσίπρα» ενώ εκτίμησε ότι «θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις μέχρι τις εθνικές εκλογές, με αναδιαμορφώσεις του πολιτικού σκηνικού».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔιχασμένοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες για τη διαδοχή Γιούνκερ
Επόμενο άρθροΚαμία σχέση με το σέρβερ του ΥΠΕΞ δεν έχουν τα e-mail για τις βίζες