Ήταν δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα αποτελούσε υποψήφιο διάδοχο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Από τη στιγμή που ο Ισπανός είναι χωρίς δουλειά, κανείς δεν αμφέβαλε ότι η ΑΕΚ θα έκανε κίνηση για μια νέα -τρίτη- συνεργασία. Ετσι, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή, ο πρωταθλητής του 2018 με την Ενωση δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει από τη στιγμή που η ομάδα τον έχει ανάγκη και όλα δείχνουν ότι θα «πετάξει» άμεσα στην Αθήνα ώστε να προλάβει να προετοιμάσει τους παίκτες για τον «δίχως αύριο» αγώνα με τον Ατρόμητο, την προσεχή Πέμπτη (7/2).

 

Στο μεταξύ, για πρώτη φορά επιβεβαιώνεται μέσα από το ρεπορτάζ, ότι η ΑΕΚ και ο Αντρέ Σιμόες έχουν έλθει ξανά κοντά τις τελευταίες ημέρες. Έγινε και χθες το βράδυ ένα ραντεβού και ο Πορτογάλος διάκειται θετικά ως προς το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του που εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

 

Όπως και να έχει, πάντως, οι επόμενες ώρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα όσα διαδραματίζονται στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, τις πρώτες ώρες του «διαζυγίου» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ ΔΕΗ αλλάζει το ενεργειακό μίγμα και διευρύνει τις υπηρεσίες που προσφέρει
Επόμενο άρθροH κυβέρνηση παρουσιάζει μία ζοφερή εικόνα