Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023, 22:47

Το «άστρο» του 20χρονου γκολκίπερ Μπαρτ Βερμπρούγκεν έλαμψε στη ρεβάνς της Άντερλεχτ με τη Λουντογκόρετς στα play off εισόδου στους «16» του Europa Conference League, καθώς με τρεις αποκρούσεις σε ισάριθμες εκτελέσεις στη διαδικασία των πέναλτι (2-1 κανονικός αγώνας και παράταση), χάρισε στους Βέλγους τη νίκη με 3-0 στη «μάχη» απ’ την άσπρη βούλα και την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι «μωβ» έφεραν τη ρεβάνς στα μέτρα τους με το αυτογκόλ του Ρούσο στο 13′, που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στη Βουλγαρία. Ο Βερσχάερεν στο 68′ έκανε το 2-0 για την Άντερλεχτ χαρίζοντάς της εκείνη την στιγμή σκορ πρόκρισης, όμως οι Βούλγαροι δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν αμέσως με τον Τιάγκο στο 71′, οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση και στα πέναλτι.

Εκεί «μίλησε» η ικανότητα του νεαρού τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο οποίος απέκρουσε τις εκτελέσεις των Άβιλα (μέχρι πριν λίγες εβδομάδες παίκτης του Ολυμπιακού), Γιάνκοφ, Ναρέσι, την ώρα που οι Ρεφαέλοφ, Φερτόνγκεν και Βερσχάερεν ήταν εύστοχοι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στη διαδικασία των πέναλτι.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023, 22:56

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΛΣΤΑΤ: Covid, αυτοκτονίες, καρδιά οι βασικές αιτίες θανάτου των Ελλήνων
Επόμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 65χρονου στο Βόλο