Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει την Μαρία Σολωμού σε μια μια σκηνή… ζηλοτυπίας με τον Mente Fuerte. 

O τράπερ αποφάσισε να κάνει πλάκα στην ηθοποιό και κατέγραφε την αντίδρασή της σε βίντεο. Ο Mente Fuerte προσποιούνταν ότι μιλάει στο τηλέφωνο με μία κοπέλα, ενώ η Μαρία Σολωμού βρίσκεται στο δωμάτιο. 

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» ακούγεται να λέει ο Mente Fuerte, προσποιούμενος ότι μιλάει στο τηλέφωνο. Η Μαρία Σολωμού βρίσκεται στο δωμάτιο και.. παρακολουθεί την «συζήτηση».

Κάποια στιγμή λοιπόν ο τράπερ τελειώνει με το υποτιθέμενο τηλεφώνημα του. Και έρχεται η αντίδραση της ηθοποιού… «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το alien από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

Δείτε το βίντεο:

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

https://www.tiktok.com/embed.js

To άρθρο Ο Mente Fuerte κατέγραψε τη Μαρία Σολωμού να του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας – «Τι είμαι ρε μ@@@κα; Θα βγει τώρα το alien από μέσα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: Οι «διαφορετικές» συνεντεύξεις και γιατί τις επιλέγει
Επόμενο άρθροΦωτιά κοντά στο γήπεδο του Αργεντινή-Μεξικό