Στην τελική ευθεία μπαίνει το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν τα πορίσματα που ενδέχεται να φέρουν ραγδαίες εξελίξεις.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, τα πορίσματα που αναμένονται είναι έξι και αφορούν στο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει την εξέταση δειγμάτων των τριών κοριτσιών.

Τα πορίσματα αυτά θεωρούνται και το επιστέγασμα της έρευνας, αφού οι καταθέσεις έχουν ολοκληρωθεί.

Το πρώτο πόρισμα που αναμένεται είναι αυτό για την ιστολογική εξέταση της Τζωρτζίνας, το οποίο θα δείξει αν είχε τελικά αγενεσία φλεβοκόμβου, μια εξέταση όμως δύσκολη.

Το δεύτερο πόρισμα αφορά στη Μαλένα, το οποίο θα δείξει αν κατά τη νοσηλεία της το 2019 είχε λάβει δηλητήριο στο «ΕΛΠΙΣ» όπου νοσηλευόταν, γεγονός που από την πρώτη τοξικολογική εξέταση δεν επιβεβαιώνεται.

Έπειτα αναμένεται η τοξικολογική εξέταση της Ίριδας, η οποία, ωστόσο, δεν αναμένεται να φέρει κάποιο αποτέλεσμα, αφού ο θάνατός της, αν είναι εγκληματική ενέργεια, θα αποδοθεί μάλλον σε ασφυκτικό θάνατο και όχι στη χορήγηση κάποιας ουσίας.

Επιπλέον, αναμένεται η αιματολογική και τοξικολογική εξέταση στο φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

Τέλος, εφόσον διαταχθεί η εκταφή της 9χρονης, θα αναμένονται και τα αποτελέσματα από την εξέταση των τριχών που θα ληφθούν από τη σορό της και θα δείξουν αν της χορηγήθηκε κάποια ουσία πριν το θάνατό της.

Τα πορίσματα θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά, τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, καθώς σε αυτά θα βασιστούν ενδεχόμενες νέες διώξεις.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροLe Figaro Histoire: Στις «Ημέρες της Αθήνας» γιορτάζει η ιστορική εφημερίδα την επέτειο της ειδικής έκδοσής της
Επόμενο άρθροΥπόθεση Βαλυράκη: «Δέχτηκε 15 χτυπήματα σε κεφάλι, πρόσωπο και αυχένα» υποστηρίζει η οικογένεια