Στη φυλακή οδηγήθηκαν τα 6 μέλη της συμμορίας που κατηγορούνται για διάπραξη ληστειών και κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλικών.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι 6 άνδρες που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τη διάπραξη ληστειών και την κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλικών στην Πάτρα.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και οι έξι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια έκαναν ληστείες, διακινούσαν ναρκωτικά ενώ μετά από έρευνες της Αστυνομίας στον χώρο τους βρέθηκε και εκρηκτικός μηχανισμός.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στους κατηγορουμένους βρίσκεται και ο γιος του «Στέλιου» μέλος της «17 Νοέμβρη».

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και μία 24χρονη η οποία απολογήθηκε χθες και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει επτά  ληστείες, τρεις σε καταστήματα τραπεζών, τρεις σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ και μία σε κατάστημα Super Market, δέκα  κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη σε σπίτι.

Σε ένδειξη συμπαράστασης, αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΨηφιακά πορτοφόλια: Οι επενδυτές καταχωνιάζουν τα bitcoin κάτω από το στρώμα
Επόμενο άρθροΥποκλοπές: Και στο Μαξίμου ο φάκελος Ράμμου – Πως θα κινηθεί η κυβέρνηση