Νέες πληροφορίες για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο…

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι συνεχείς, καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, στις καταθέσεις τους οι γιατροί από την Παιδιατρική κλινική του Ρίου θα αναφερθούν στα επεισόδια της 9χρονης Τζωρτζίνας με τους σπασμούς, στα οποία είχαν αναφερθεί και προ του θανάτου του παιδιού, και θα δηλώσουν πως οφείλονται σε έλλειψη οξυγόνου.

Σημειώνεται πως από τις καταθέσεις από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο καταγράφεται ότι η Τζωρτζίνα εμφάνιζε και άλλα περίεργα συμπτώματα που πιθανότατα να οφείλονται στην μακρόχρονη χορήγηση κάποιας τοξικής ουσίας.

Την ίδια ώρα, οι ιατροδικαστές ζητούν εκταφή της Τζωρτζίνας καθώς με βάση τα νέα δεδομένα, έχει καθυστερήσει η λήψη τριχών, ώστε να διαπιστωθεί ποιες φαρμακευτικές ουσίες, πιθανόν δηλητηριώδεις, τις έχουν χορηγηθεί.

Δείτε το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Δεν ανέχομαι να βρίζουν τη γυναίκα και τον γιο μου»!
Επόμενο άρθροΤα νέα κρούσματα κορωνο’ι’ού της Τετάρτης στη Μαγνησία και που θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Πέμπτη στο νομό