Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο Πέτρος Λαγούτης ανέφερε πως όταν είναι σε σχέση δεν κρύβει τίποτα από τη σύντροφό του, ότι αποφεύγει να ψάχνει κινητά γιατί όταν το κάνεις αυτό μπορεί να δεις πράγματα από το παρελθόν που μπορεί να σε κλονίσουν

«Όταν είμαι σε σχέση δεν κρύβω τίποτα, αλλιώς δε θα ήμουν σε σχέση. Πολλές φορές όμως, υπάρχει κάτι στο κινητό σου που δεν θες να το μοιραστείς.

Όταν ψάχνεις το κινητό του συντρόφου σου μπορεί να δεις πράγματα από το παρελθόν του που δεν σε αφορούν, αλλά μπορεί να σε κλονίσουν», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Όποιος ψάχνει, βρίσκει! Μια φορά το έκανα στη ζωή μου, δεν μου άρεσε αυτό που βρήκα αλλά το περίμενα».

Αναφορικά με τις σχέσεις που έχει με τα παιδιά του, ο Πέτρος Λαγούτης ανέφερε: «Είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στο παιδί σου. Να ξέρεις ότι αν λοξοδρομήσει θα ξαναγυρίσει γιατί πιστεύεις σε αυτό που έχετε χτίσει μαζί.

Ο γονιός είναι ο τελευταίος που καταλαβαίνει ότι τα παιδιά του μεγάλωσαν. Εγώ από τους γιους μου το πήρα χαμπάρι».

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Πέτρος Λαγούτης: «Όποιος ψάχνει βρίσκει και μια φορά έψαξα κινητό δε μου άρεσε αυτό που βρήκα»”,”description”:”Ο αγαπημένος ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» για τη θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, για την οικογένειά του, για την πρώην σύντροφό του Μυρτώ Αλικάκη, αλλά και για την καριέρα του.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMS8zMS8xMi8yM18zOF82M2Q5MDg0YTM4OGI3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M35S”,”uploadDate”:”2023-01-31T12:24:56.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cq6cssm0qffl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ο Πέτρος Λαγούτης, όμως, αναφέρθηκε και στο «Μαέστρο» του Χριστόφορου Παπακαλίατη αλλά και για την Μυρτώ Αλικάκη.

«Μπράβο στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που μπήκε στο Netflix το ‘Μαέστρο’. Πιστεύω ότι θα κάνει το ‘έτερο εγώ’, του αξίζει. Όταν είδα την Μυρτώ στο ’Μαύρο Ρόδο’ ως ’Κασσιανή’ της έκανα πλάκα ότι επιτέλους ’βρήκες τον δρόμο σου’».

To άρθρο Πέτρος Λαγούτης: Μια φορά έψαξα κινητό και δεν μου άρεσε αυτό που βρήκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜέλος της ευρωπαϊκής αποστολής για τις «100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις» ο δήμος Θέρμης
Επόμενο άρθροΟικονόμου: Εκτροπή Τσίπρα – Αμφισβητεί τη λαϊκή κυριαρχία, τον κοινοβουλευτισμό και τη συνταγματική τάξη