Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023, 08:28

Στο «μικροσκόπιο» των Σέλτικ και Ρέιντζερς έχει μπει εδώ και λίγο καιρό ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με τις δύο ομάδες να στέλνουν εκπροσώπους τους στην Ελλάδα για να «τσεκάρουν» τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στο αυριανό (25/2, 20:30) μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Super League.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, στο μυαλό του Κουρμπέλη η παραμονή του στον Παναθηναϊκό, εξακολουθεί να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του. Το ίδιο και η κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος και η επιστροφή των «πράσινων» στους τίτλους της Super League, έπειτα από 13 χρόνια και γι’ αυτό είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο αυριανό clasico εναντίον των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε μία πολύ ουσιαστική επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον εκπρόσωπο του 29χρονου μέσου, γύρω απ’ το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η υπόθεση παραμονής του «Κούρμπε» στο «τριφύλλι» δείχνει πως προχωράει πια σε σταθερές βάσεις.

Με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκάθαρη επιθυμία για να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και τα επόμενα χρόνια (έως το 2026 θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Παναθηναϊκός) πραγματοποιώντας ακόμη μία κουβέντα, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, αφού περάσει και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023, 08:28

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜατίνα Παγώνη: «Να αντιμετωπιστεί άμεσα η κατάσταση με τα ράντζα»
Επόμενο άρθροΜατίνα Παγώνη: Θα είναι υποψήφια στις εκλογές; – Τι απάντησε η ίδια