Ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που αρχίζουν σήμερα, έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
«Τα παιδιά μας νίκησαν, φέτος, τις πρωτόγνωρες δυσκολίες μιας διαφορετικής χρονιάς. Τα συγχαρητήρια, λοιπόν, τους αξίζουν πριν ακόμη βαθμολογηθούν. Νικητές θα βγουν και στη μάχη των εξετάσεων που ξεκινά σήμερα. Έτσι κι αλλιώς, η ζωή τους ανήκει. Καλή δύναμη σε όλες και όλους!»αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Ευχές, έστειλε μέσω ανάρτησής της και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός συνεχάρη τους υποψηφίους για την προσπάθειά τους, η οποία, όπως ανέφερε, έλαβε χώρα φέτος υπό ιδιαίτερες συνθήκες.

«Καλή επιτυχία» σε κάθε μαθήτρια και μαθητή για τις πανελλαδικές εξετάσεις, ευχήθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας τους να θυμούνται «πως ό,τι και να γίνει στις Πανελλαδικές, κανείς δεν θα σας στερήσει τη ζωή που θέλετε να ζήσετε».

«Με πίστη στον εαυτό σας και έμπνευση από τα όνειρα σας θα τα καταφέρετε» είναι το μήνυμα-ευχή για καλή επιτυχία που έστειλε στους υποψήφιους, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Σημασία έχει να προχωράς μπροστά, κόντρα στα εμπόδια που σου ορθώνουν» είναι το μήνυμα του ΚΚΕ προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών.

«Ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία και υπενθυμίζουμε ότι η άμιλλα, η αξιοπρέπεια και η αριστεία είναι έννοιες ζωής, που δεν λήγουν με την εξεταστική περίοδο. Ακόμα και μια εφήμερη δυσκολία μπορεί να αποτελέσει αρωγό για μελλοντικές επιτυχίες», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Μοιράσου το άρθρο:



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροH χώρα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει ταμειακό έλλειμμα λόγω κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΣτη Σπάρτη παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ΚΕΠ PLUS