Την Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων εορτάζει η Εκκλησία την Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, «επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου Γεωργίου Νηλείας, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο, συγχοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα ομιλήσει.
Στις 5:00μ.μ. θα ψαλεί ο Εσπερινός της Αποδόσεως της εορτής των Αρχαγγέλων, του Αγίου Νεκταρίου και το Κτητορικό Μνημόσυνο.
Την Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων πανηγυρίζουν, επίσης:
Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών παλαιού Κοιμητηρίου Βόλου
Την παραμονή της εορτής, στις 5.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Ελευθερίου Σαράτση, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 4 μ.μ. θα τελεστούν ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και το Κτητορικό μνημόσυνο εις ανάπαυση των ψυχών των δωρητών και ευεργετών
Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μηλεών
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σέσκλου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τσαγκαράδας
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Γεωργίου Κωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Οικ. Ιωάννου Καμακά, ο οποίος θα ομιλήσει.

Προηγούμενο άρθροΜαγνησία: Φωτιά χθες στην Γατζέα
Επόμενο άρθροΔείτε την ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου