Συσκέψεις από το πρωί για τον πρόεδρο της ΝΔ

 

Το πανηγυρικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, την επομένη της μεγάλης νίκης στις ευρωεκλογές, μαρτυρούν τα χαμόγελα των στελεχών που προσέρχονται από το πρωί στα γραφεία του κόμματος.

 

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, λίγο πριν την συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος. Ο ίδιος και ο Γιώργος Κουμουτσάκος που ποζάρουν στο φακό χαμογελούν, ενώ πλατύ είναι το χαμόγελο και της Ντόρας Μπακογιάννη που φαίνεται στο φόντο.

 

«Εν αναμονή της έλευσης του @kmitsotakis στην πανηγυρική συνεδρίαση των τομεαρχών της @neademokratia με τον καλό συνάδελφο @GKoumoutsakos. Μια πιο φωτεινή μέρα ξημέρωσε για τη χώρα!», γράφει στο tweet του ο κύριος Χαρακόπουλος.

 

Οι συσκέψεις του στενού επιτελείου του προέδρου της ΝΔ στην Πειραιώς ξεκίνησαν από τις 09:00 το πρωί.

 

Στις 11:00 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη , ενώ στις 12 ήταν προγραμματισμένη η σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματος. Η συνεδρίαση είναι κλειστή και όχι μία από τις συνηθισμένες συνεδριάσεις με δημόσια τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπροστά στους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

 

Οι συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας άλλωστε ήδη από χθες επισημαίνουν πως πρόκειται για «συνεδρίαση για δουλειά», δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας στο κόμμα της Πειραιώς.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒ΄ γύρος στους περισσότερους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης-Ποιοι θα μονομαχήσουν
Επόμενο άρθροΠροσωπική, πολιτική, ιδεολογική και ηθική ήττα του κ. Τσίπρα