Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Τρύφωνος εορτάζει η Εκκλησία μας σήμερα Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στην Ιερά Μητρόπολή μας πανηγυρίζει ο ομώνυμος ιερός Ναός του Βόλου, όπου σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η Εκκλησία μας εορτάζει την Δεσποτική και Θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. Επίκεντρο του εορτασμού στην Τοπική μας Εκκλησία θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Διμηνίου, όπου την παραμονή, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις 5 το απόγευμα θα ψαλεί ο μεθεόρτιος εσπερινός και η Ιερά παράκληση, ενώ η εορτή θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή.

Υπαπαντής Βενέτου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία».

Προηγούμενο άρθροΑνδραβίδα: Υποθαλάσσια χαράδρα στο σημείο των ερευνών για τον κυβερνήτη του Φάντομ – Την Πέμπτη η κηδεία του υποσμηναγού
Επόμενο άρθροΚατερίνα Σακελλαροπούλου: Η συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη