Μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν τα ξημερώματα στο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο του κτηρίου διαμαρτυρόμενα για την κατάσταση στο χώρο της Παιδείας.

Δύο άτομα που φορούσαν κράνη έγραψαν με μαύρο σπρέι συνθήματα όπως «αλληλεγγύη στις μαθητικές καταλήψεις» και «κάτω τα ξερά σας από τους μαθητές» ανεβάζοντας και βίντεο από την ενέργεια στην ιστοσελίδα της ομάδας, στο διαδίκτυο.

«Σήμερα τα ξημερώματα ο Ρουβίκωνας ανέγραψε συνθήματα στην πρόσοψη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Πρόκειται για άλλη μια θρασύδειλη, καταδικαστέα πράξη κατ’ επίφαση πολιτικού ακτιβισμού που πλήττει το δημοκρατικό διάλογο και τη δημόσια περιουσία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπ.Παιδείας. 

Προσθέτει ότι «η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε άοκνα για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της εκπαίδευσης, προς όφελος ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Mέλη της ομάδας έκαναν εισβολή και στο γραφείο της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου με αφορμή δηλώσεις της σχετικά με τον κορονοϊό, και τη θεία κοινωνία. Οι θρασύδειλοι δεν μας τρομοκρατούν, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, κάνοντας λόγο για άθλια πράξη εκφοβισμού και φασίζουσα συμπεριφορά.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 4,2 στη Σκιάθο – ert.gr
Επόμενο άρθροΠοιά σενάρια υπάρχουν για τα τέλη κυκλοφορίας και τη φορολογία οχημάτων;