Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 12:04

Την παραίτησή του υπέβαλε ο γιατρός του Δικεφάλου, Ευθύμης Παπασούλης, για το φιάσκο με τα μη θεωρημένα δελτία υγείας 12 παικτών του ΠΑΟΚ. Παραίτηση υπέβαλε και ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ως διοικητικός υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος. Και οι δύο παραιτήσεις έγιναν δεκτές. 

Σύμφωνα με το SDNA, στο άκουσμα της είδησης των μη θεωρημένων δελτίων ο Ιβάν Σαββίδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ζητώντας να ξεκινήσουν όλες οι ενέργειες για να αποδοθούν ευθύνες για το «καυτό» ζήτημα που προέκυψε. 

Είναι σαφές πως η υπόθεση έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να κλείσει εύκολα για τους Θεσσαλονικείς, που θα προβούν και σε άλλες κινήσεις δεδομένου του κλίματος που επικρατεί… 

Για την ιστορία του θέματος, θα πρέπει να σημειωθεί πως τα δελτία των ποδοσφαιριστών που δεν είναι θεωρημένα αφορούν τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλη, Μαουρίσιο, Τζόλη, Άκπομ, Μάτος, Μιχάι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λημνιό και Στοχ, μια λεπτομέρεια που στην ουσία της δεν έχει καμία βεβαίως σημασία.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 12:07

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Τον Ιερό Ναό του Αγ. Γερασίμου επισκέφθηκε ο Αχ. Μπέος (εικόνες)
Επόμενο άρθροΈρευνα στις φυλακές Κορυδαλλού-Μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα σε κελιά (video)