Μπορεί οι φήμες που έκαναν τον γύρω του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών να ήθελαν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών πριν από περίπου δυο χρόνια, ωστόσο οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν πως μάλλον το αποτέλεσμα τελικά δεν ήταν το επιθυμητό.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες του Ντέιβιντ Μπέκαμ στις οποίες απεικονίζεται να έχει βγει για ψώνια, ο αστέρας του ποδοσφαίρου έχει αποχωριστεί τα στυλάτα καπέλα που συνηθίζει να φοράει και φαίνεται ξεκάθαρα πως η πλούσια κόμη του αποτελεί παρελθόν.

Το 2012, ο Ντέιβιντ Μπέκαμε είχε δηλώσει πως:««Δεν υπάρχει σίγουρα τίποτα λάθος με αυτό» εννοώντας τη μεταμόσχευση μαλλιών, και είχε προσθέσει: «αλλά δε νομίζω πως θα το έκανα προσωπικά. Εάν αρχίσω να δείχνω σημάδια φαλάκρας, τότε θα τα ξυρίσω».

Υπενθυμίζεται, πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί εκτός από αστέρα του ποδοσφαίρου και fashion icon για τους άνδρες με τον ίδιο να δοκιμάζει extreme κουρέματα και οι θαυμαστές του αμέσως να σπεύδουν να τα υιοθετήσουν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘα περιφρουρήσουμε την υγεία του πληθυσμού και των επισκεπτών
Επόμενο άρθροΒόλος: 65χρονη γυναίκα κινδύνεψε να πνιγεί στις Αλυκές