Συγκινεί ο αδελφός της Παρθένας Κουτμερίδου, η οποία έφυγε νικημένη από τον κοροναϊό, λίγο μετά τη γέννηση του μωρού της.

Η δικηγόρος πάλεψε γενναία για 40 ημέρες αλλά δεν τα κατάφερε. Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, έσβησε το πρωί της Τετάρτης 1/12.

Ο αδερφός της, Θεόδωρος Κουτμερίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, της είχε αφιερώσει τον αγώνα του στον Μαραθώνιο της Αθήνας στις 14 Νοεμβρίου.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του και ο ίδιος νοσήσει από κοροναϊό πριν από ένα χρόνο αλλά τα κατάφερε και επέστρεψε υγιής στην καθημερινότητα του.

Ο Θεόδωρος Κουτμερίδης, αρχικά ήθελε να αφιερώσει τον αγώνα του στην μητέρα τους, Ελπίδα, η οποία είχε φύγει από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού το 2013.

«Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και τελικά κατέληξα να τρέχω για την αδερφή μου και το νεογέννητό της που γεννήθηκε στη ΜΕΘ. Η αδερφή μου, Πάττυ, δίνει τον πραγματικό μαραθώνιο στη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οπότε ο αγώνας αυτός είναι για εκείνη, την κόρη της και τη μητέρα της – τρεις μοναδικές γυναίκες στη ζωή μου» έγραφε στις 14 Νοεμβρίου ο αδερφός της Παρθένας Κουτμερίδου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση της Αντιδημάρχου Τουρισμού Γεωργίας Μποντού -Τοκαλή με τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρο της Enterprise Greece στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΕμβόλιο – «Πράσινο φως» για τον εμβολιασμό των παιδιών 5-11 ετών – Στους 4 μήνες η αναμνηστική δόση