Συνεργασία με τον διάσημο οργανισμό αθλητικής ψυχαγωγίας και πάροχο προγραμμάτων επαγγελματικής πάλης WWE έκλεισε ο ΣΚΑΪ για την μετάδοση των δύο κορυφαίων αθλητικών shows του, Raw® και SmackDown®

 

Η μετάδοση τους θα ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου, και τα shows θα είναι δίωρης διάρκειας με ελληνικό σχολιασμό. Επίσης θα είναι διαθέσιμα και μέσα από την πλατφόρμα video on demand του site skaitv.gr. Ο ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό αυτά τα δύο κορυφαία προγράμματα και προσβλέπει σε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την οικογένεια WWE.

 

«Ο ΣΚΑÏ μοιράζεται το όραμα και το πάθος μας στο να προσελκύουμε και να ψυχαγωγούμε τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Michelle Wilson, WWE Co–President. «Αυτή η συνεργασία για την τηλεοπτική μετάδοση των Raw® και SmackDown® στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τον κορυφαίο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Ελλάδας, μας δίνει την ευκαιρία να παρέχουμε ψυχαγωγία με δράση και οικογενειακό χαρακτήρα στους φίλους μας σε όλη τη χώρα».

 

Σημειώνεται ότι το φιλικό προς την οικογένεια πρόγραμμα του WWE, μεταδίδεται σε περισσότερα από 800 εκατομμύρια σπίτια παγκοσμίως σε 25 γλώσσες. Το WWE Network, το πρώτο premium over the top δίκτυο, προσφέρει 24ωρο πρόγραμμα 7 ημέρες την εβδομάδα (περιλαμβάνει ζωντανές μεταδόσεις pay-per-view, μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα και μια τεράστια βιβλιοθήκη βίντεο κατά παραγγελία) και διατίθεται σήμερα σε περισσότερες από 180 χώρες.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι προκλήσεις των τραπεζών στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Επόμενο άρθροΗ Peugeot Automotivo χορηγός σε αγώνες ιστιοδρομίας για τη στήριξη των πυρόπληκτων