Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, 16:14

Παρόντες στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν την Παρασκευή (10/6)X οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ, αδελφοί Αγγελόπουλοι. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, μία ημέρα πριν τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (11/6, 21:00, ΕΡΤ3), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι πρόεδροι της ομάδας του Πειραιά ζήτησαν από τους παίκτες την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Το νταμπλ είναι πλέον ο στόχος των «ερυθρόλευκων», λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή από το φάιναλ φορ της Euroleague, στο Βελιγράδι, όπου ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην 4η θέση.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε σήμερα (10/6) η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ήδη μέχρι νωρίς το μεσημέρι είχαν διατεθεί για την αυριανή (11/6) πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη σειρά των τελικών της Βasket League, 7.500 εισιτήρια (μαζί με τα διαρκείας).


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, 16:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεοδωρικάκος: «Δύο σπουδαίες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ.» – Τι είπε ο υπουργός για την κατάσχεση κοκαΐνης και την υπόθεση πορνογραφίας
Επόμενο άρθροΗ Λεωφόρος, το γήπεδο με τη μεγαλύτερη πληρότητα στις κερκίδες