Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης βρέθηκε χθες Πέμπτη στην επίσημη έναρξη του Ράλι Ακρόπολις, όπως άλλωστε έκαναν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Εντύπωση προκάλεσε η αμήχανη στιγμή που άνθρωπος της διοργανώτριας Αρχής του ράλι απομάκρυνε τον Περιφερειάρχη από το πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο πριν βγει η επίσημη φωτογραφία για την έναρξη. Από εκεί και μετά τα social media, πήραν «φωτιά».

Ποιος ο λόγος της απομάκρυνσης

Η FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) έχει αυστηρά πρωτόκολλα όσον αφορά τις διοργανώσεις της. Έτσι, η FIA είχε προβλέψει ότι στην πρώτη αναμνηστική φωτογραφία θα βρίσκονται ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ζαν Τοντ (θρύλος στο motorsport, παλαιός συνοδηγός αγώνων, αγωνίστηκε σε παλιότερα Ράλι Ακρόπολις, επικεφαλής της ομάδας της Ferrari με τον Μίκαελ Σουμάχερ από το 1996 μέχρι το 2006), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Πίσω από την τριάδα των επισήμων βρέθηκαν όλοι οι οδηγοί των αγωνιστικών αυτοκινήτων που διαγωνίζονται. Έτσι, όταν ο άνθρωπος της FIA είδε τον Γιώργο Πατούλη να προσπαθεί να «πλασαριστεί» για να μπει στο «κάδρο» για την αναμνηστική φωτογραφία, τον απομάκρυνε ευγενικά.

Ακολούθησε «πάρτι» στα social media

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης – Θα οικοδομήσουμε μία υποδομή που θα γίνει πρότυπο στην Ευρώπη – Σύσκεψη με Στυλιανίδη και Τουρνά
Επόμενο άρθροΣχηματίστηκε το «1924» και ο Δικέφαλος Αετός στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»