Συγχαρητήρια επιστολή στους νεοεκλεγέντες δημάρχους της Πελοποννήσου, αλλά και στους δύο νέους περιφερειάρχες, εξέδωσε ο Κώστας Μαρινάκος, πρόεδρος του δ.σ. του πελοποννησιακού τουριστικού οργανισμού.

Το κείμενο έχει ως εξής:

«Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου στους νεοεκλεγέντες Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, καθώς και στους εκλεγέντες Δημάρχους όλων των Δήμων της Πελοποννήσου και στους συνεργάτες αυτών για την εκλογική τους νίκη.

Η εκλογή τους ταυτίζετε με μια περίοδο που απαιτεί εγρήγορση, πολιτικό θάρρος, αποφασιστικότητα, σχεδιασμό και συνέργειες. Ειδικότερα στον τουρισμό, που αποτελεί υπόθεση όλων μας, μόνο μέσα από μια τέτοια διαδρομή, όλοι μαζί, ως μια ΄΄επιχειρηματική μονάδα΄΄ μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα και να ανταπεξέλθουμε στις σκληρές προκλήσεις του μέλλοντος.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου και όλες οι επιμέρους Ενώσεις-Σύλλογοι Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων που εκπροσωπεί στην Πελοπόννησο, θα σταθούν δίπλα στις νέες Αυτοδιοικητικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η θεσμική συνεργασία μας θα αποδειχθεί καρποφόρα και επωφελής διεκδικώντας προστιθέμενη κοινωνική αξία για τον τόπο, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και ανάδειξη της Πελοποννήσου ως έναν δυναμικό και αειφόρο τουριστικό προορισμό. Καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνετε και εύχομαι σε όλους μια δημιουργική και γόνιμη θητεία».

δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: ΤΟΠ-ΕΞΑ

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚορινθία: Συλλήψεις για κλοπή
Επόμενο άρθροΔήμος Τρίπολης: Κάλεσμα για ρυθμίσεις οφειλών