Από το Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι στην κεντρική πλατεία του Πλατανιά, λειτουργεί το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης (Infokiosk), ως σημείο υποδοχής και ενημέρωσης των επισκεπτών του Δήμου μας. Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, επισκεπτών και επιχειρήσεων του Δήμου έχει γίνει ήδη πραγματικότητα, με την δημιουργία ενός καλαίσθητου και λειτουργικού Περίπτερου.
Το περίπτερο στελεχώνεται από κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό και διαθέτει τρεις θέσεις εργασίας, σύνδεση ίντερνετ, τηλέφωνο καθώς και τηλεόραση,μέσω της οποίας προβάλλονται βίντεο με τα σημαντικότερα αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου μας, κατά τις ώρες λειτουργίας του. Επίσης υπάρχει διαθέσιμος Η/Υ με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, για επισκέπτες που θέλουν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες. Το Περίπτερο λειτουργεί καθημερινά και οι ώρες λειτουργίας αυτού είναι 07:00 με 23:00.
Με τη λειτουργία του, το Περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης καλύπτει τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών του Δήμου μας αλλά και όλης της Κρήτης, καθώς σε αυτό παρέχονται πληροφορίες για όλα τα χωριά του Δήμου μας, για τα αξιοθέατα, τις προτεινόμενες διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο, τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις εκδηλώσεις, τα δρομολόγια συγκοινωνιακών μέσων κλπ. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης, να προμηθευτούν τουριστικούς οδηγούς, τουριστικούς χάρτες, φυλλάδια, περιοδικά, εφημερίδες και λοιπό πληροφοριακό υλικό.
Ο Δήμος Πλατανιά, καταβάλλει προσπάθειες ώστε να λειτουργήσουν αντίστοιχοι χώροι ενημέρωσης επισκεπτών και σε άλλα κεντρικά σημεία του Δήμου.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚαβάλα: Η «Εβραία» του Μπρέχτ στο Αντιγόνη Βαλάκου
Επόμενο άρθροΗμερίδα για την καινοτομία στις τεχνολογίες της υγείας