Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020, 15:34

Όλο το έμψυχο ποδοσφαιρικό δυναμικό της Ξάνθης βιώνει με υπομονή τις μέρες τις καραντίνας στην πόλη της Θράκης, από τις αρχές Μαρτίου, και μόνο ο Γάλλος Τιμπό Μουλέν, βρίσκεται στην πατρίδα του, φυσικά αποκλεισμένος κατ οίκον για τον ίδιο λόγο.

Ο 30χρονος μέσος που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην θρακική ομάδα έφυγε αρχές του προηγούμενα μήνα με άδεια για να παραστεί στην γέννηση του παιδιού του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αλλά όταν έπρεπε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, ήδη είχαν κλείσει τα σύνορα στις ευρωπαϊκές χώρες.

Έτσι παραμένει εδώ και ενάμιση μήνα στην πατρίδα του, περιμένοντας μήνυμα για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Μήνυμα που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί πότε θα δοθεί και πότε θα γίνει εφικτή η επιστροφή του. Ο Μουλέν φέτος μέτρησε13 συνολικά συμμετοχές με την Ξάνθη, 10 για το πρωτάθλημα και άλλες 3 για το Κύπελλο και στο τέλος της σεζόν λήγει ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως το τέλος του έτους.

Κατά τα άλλα οι ξένοι αλλά και Έλληνες ποδοσφαιριστές της Ξάνθης βιώνουν την υποχρεωτική καραντίνα στα όρια της πόλης χωρίς προπονήσεις και μόνο με ατομική εκγύμναση που τους έχει παραθέσει με ειδικό πρόγραμμα ο προπονητής τους Νίκος Καραγεωργίου και οι γυμναστές της ομάδας. Μάλιστα όλοι οι ξένοι της ομάδας αισθάνονται ασφαλείς στην πόλη της Θράκης αφού γενικότερα στην Ελλάδα αλλά και ειδικότερα στην περιοχή της Θράκης τα κρούσματα του κορωνοϊού είναι ελάχιστα σε σύγκριση με τις άλλες χώρες από τις οποίες και προέρχονται.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020, 15:35

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή συμπαράστασης του Τομ Χανκς σε 8χρονο που ονομάζεται… Κορόνα
Επόμενο άρθροΟΠΕΚΑ: Mη υποχρέωση υποβολής βεβαιώσεων για φορολογική χρήση